ΕΛΕΝΑ Blog

Σαλάτα με παντζάρι, γκρέιπφρουτ και δυόσμο

Συνταγές

Υλικά

Για 4-6 άτομα

Για τη σαλάτα
2 παντζάρια βρασμένα – καθαρισμένα κομμένα σε κύβους
1 ρόκα
1 ματσάκι δυόσμο ψιλοκομμένο
1 -2 γκρέιπφρουτ κόκκινο κομμένο σε φέτες

Για το ντρέσινγκ
Χυμό απο μισό πορτοκάλι
1 κουταλια του γλυκού μέλι
1 κουταλιά της σουπας μπαλσάμικο
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

 Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα παντζάρια για 30 λεπτά, μετά τα ξεφλουδίζουμε και τα κόβουμε σε κύβους.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για το ντρέσινγκ.

Βάζουμε σε σαλατιέρα την ρόκα, τα φύλλα δυόσμου, τα παντζάρια, τις φέτες γκρέιπ φρουτ. Ρίχνουμε το ντρέσινγκ και ανακατεύουμε.