Η Ιστορία Μας

28 Χρόνια στον Χώρο της Συσκευασίας!

Η ιστορία μας

Η ιστορία μας ξεκινάει το 1990 όταν μια μικρότερη οικογενειακή μονάδα συσκευασίας και τυποποίησης κατάφερε να γίνει γνωστή στην αγορά για τα γευστικά και ποιοτικά προϊόντα που προσέφερε. Τα χρόνια πέρασαν και η ίδια εταιρεία κατάφερε μέσα από πολύ δουλειά αλλά και αγάπη να εξελιχθεί σε μια από τις πιο ισχυρές και κορυφαίες εταιρείες διακίνησης εσπεριδοειδών στην εγχώρια αγορά.

Η επιτυχία αυτή οφείλεται στο ότι έχουμε καταφέρει να μεταφέρουμε την αυθεντική Κρητική γεύση των προϊόντων μας αναλλοίωτη έχοντας ταυτόχρονα μια σταθερή πολίτικη ποιότητας.

Το αντικείμενο μας

Το αντικείμενο με το οποίο ασχολείται η εταιρεία μας είναι η συσκευασία, τυποποίηση και εμπορία εσπεριδοειδών και αβοκάντο.

Η διαδικασία της συσκευασίας, και τυποποίησης  γίνεται έπειτα από την απαραίτητη διαλογή των προϊόντων της πρωτογενούς παραγωγής με βάση συγκεκριμένα διεθνή πρότυπα εμπορίας και ποιότητας.

Οι ενέργειες που ακολουθεί η εταιρεία  περιλαμβάνουν τη συγκομιδή  των προϊόντων από τις καλλιέργειες, το πλύσιμο τους με νερό τοπικού εγκεκριμένου δικτύου, το στέγνωμα, τη διαλογή τους αφού περάσουν από όλους τους απαραίτητους ελέγχους και έπειτα την κατάταξη τους κατά μέγεθος στις ανάλογες συσκευασίες και ποιοτικές κατηγορίες.

Η πολιτική μας

Η πολιτική της εταιρείας είναι η διατήρηση της υψηλής ποιότητας των προϊόντων της σε συνδυασμό με την ικανοποίηση των πελατών της.
Η εταιρεία δεσμεύεται για την ασφάλεια και υγιεινή των αγροτικών προϊόντων που παράγει, επεξεργάζεται και διακινεί με την εφαρμογή και τον έλεγχο όλων των διαδικασιών που σχετίζονται με αυτήν. Πιο συγκεκριμένα από την παραλαβή των πρώτων υλών, την αποθήκευση τους και τον έλεγχο ποιότητας μέχρι και την πώληση των τελικών προϊόντων σύμφωνα με τις νομικές απαιτήσεις και τις εφαρμόσιμες κανονιστικές διατάξεις.

Ο στόχος μας

Στην πορεία όλων αυτών των χρόνων η εταιρεία έχει καταφέρει να διατηρήσει μία από τις υψηλότερες θέσεις στην αγορά. Κυριότερος στόχος μας συνεχίζει να είναι η παροχή ποιοτικών προϊόντων σε συνδυασμό με ανταγωνιστικές τιμές στους πελάτες μας καθώς επίσης και η διεύρυνση των εμπορικών μας προορισμών και αγορών.