Οι Εγκαταστάσεις Μας

Εγκαταστάσεις

Η εταιρεία έχει έδρα τα Μυλωνιανά Κυδωνίας του νομού Χανίων και καλύπτει έκταση πέντε στρεμμάτων ιδιόκτητου οικοπέδου στα οποία στεγάζονται οι κτιριακές εγκαταστάσεις, τα γραφεία, ο χώρος παραλαβής και φόρτωσης, ο ψυκτικός θάλαμος, και οι αποθηκευτικοί χώροι. Ο ψυκτικός θάλαμος των 500 τμ έχει μεγάλη χωρητικότητα και λειτουργεί με ελεγχόμενη ατμόσφαιρα. Ο άρτιος τεχνολογικός εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας ανανεώνεται όποτε κρίνεται αναγκαίο ώστε να προσαρμόζεται στις εξελίξεις και της ανάγκες των προϊόντων και της αγοράς.

Δίκτυο

Η άμεση μακροχρόνια συνεργασία της εταιρείας με τους τοπικούς παραγωγούς των Χανίων η οποία είναι άριστη έχει αποφέρει και την δημιουργία μιας πολύ ισχυρής πελατειακής σχέσης με τους προμηθευτές της εξασφαλίζοντας τη διακίνηση προϊόντων υψηλής ποιότητας.

Σαν αποτέλεσμα τα προϊόντα της εταιρείας διακινούνται στην εσωτερική αγορά τροφοδοτώντας τις μεγαλύτερες αλυσίδες σουπερμάρκετ καθώς επίσης και μεγάλα μαγαζιά της εγχώριας αγοράς. Επίσης πραγματοποιούνται εξαγωγές σε διάφορες χώρες. Με αυτό τον τρόπο τα προϊόντα της εταιρείας καταφέρνουν να βρίσκονται σε όλα τα μέρη της Ελλάδας και έτσι οι καταναλωτές όλα αυτά τα χρόνια έχουν καταφέρει να τα γνωρίσουν, να τα αγαπήσουν, να τα ξεχωρίσουν αλλά και να προσδώσουν αναγνωρισιμότητα στην εμπορική ταυτότητα «ΕΛΕΝΑ».